Alina Măgureanu: "Am fost sfătuită să vorbesc"

Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, nu se dezminte și  a ieşit din nou la atac. Alina Petre, cum se numește după divorț,  a scos la iveală amănunte noi  din scandalul denunţurilor la DNA. Aceasta spune că autorităţile au fost cele care i-au spus să iasă în presă cu acest imens scandal.

"Am vorbit pentru că am fost sfătuită să vorbesc de către procurori, de către autorităţile cu care am vorbit de-a lungul timpului. S-au pus pe mine nişte presiuni enorme. Am 13 acţiuni penale şi civile deschise din cauza acestor probleme.

Am dat şi ieri mai multe declaraţii în faţa autorităţilor. Dacă nu spuneam aceste lucruri, puteam fi acuzată de complicitate sau tăinuire. Am făcut cinci denunţuri, dar am dat şi declaraţii în calitate de martor. Nu pot să vorbesc despre unele dintre dezvăluiri din anumite dosare care sunt speciale. Implică nişte caracatiţe. E vorba de 10-12 dosare. Nu sunt acuzată în absolut niciun dosar.

Am reuşit să divorţez pentru că am trimis actele printr-o persoană cunoscută. Din această familie nu se poate ieşi", a spus Alina Petre la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel