Alina Gorghiu spune ce calități și defecte au liderii politici

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, a fost întrebată, joi seară, de Mihai Gâdea, care sunt cele mai mari calități și cele mai mari defecte ale unor lideri politici.

Întrebată despre președintele UNPR, Gabriel Oprea, Alina Gorghiu a răspuns că o calitate este că "e militar", însă a precizat că nu-i poate spune defectul pentru că-l știe foarte puțin.

"Am avut de tras destul de mult, în campania electorală"

Despre calitatea lui Klaus Iohannis, liberala a spus că "este extrem de serios", cât despre defect a precizat că nu l-ar numi chiar un defect, dar "vorbește puțin", ceea ce i-a pus piedici în campania electorală pentru Președinție: "Am avut de tras destul de mult, în campania electorală, în calitate de purtător de cuvânt pentru că vorbea foarte puțin". Despre Mihai Răzvan Ungureanu spune că e "diplomat"- calitate. Cât despre defect: "E greu să găsește defecte foarte mari, nu știu, dacă vreți un lucru care să-i fie reproșat e oscilatul politică diplomație sau alte instituții".

"Cel mai bun lucru pe care pot să-l spun despre domnia sa e că este istorie"

"E foarte dificil ce-mi cereți", a spus Alina Gorghiu despre cea mai mare calitate a lui Traian Băsescu. "L-am comentat foarte, foarte des, e abil", a spus Alina Gorghiu despre calitatea fostului președinte. Despre cel mai mare defect, a precizat: "Cel mai bun lucru pe care pot să-l spun despre domnia sa e că este istorie".

"Victor Ponta a fost un om politic rezonabil multă vreme. Nu-l mai recunosc"

Vasile Blaga e "un partener de nădejne". Liberala a mai spus că-i este greu să găsească defecte la Vasile Blaga: "Chiar mi-e greu să găsesc defecte despre oamenii politici. Nici despre Victor Ponta, dacă mă întrebați, să știți că nu vreau să găsesc defecte de dragul de a găsi defecte. Sunt comentarii pe care deja le-am făcut. Victor Ponta a fost un om politic rezonabil multă vreme. Nu-l mai recunosc. Asta e singura problemă". Întrebată de când, liberala a precizat: "De când crede că toată lumea este irelevantă în România, mai puțin domnia sa și oamenii din jurul domniei sale. De când crede că tot lanul de floarea soarelui se învârte după domnia sa. Îl văd ca pe un om care nu mai are contactul cu realitatea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel