Ce NU știai despre Alina Gorghiu și soțul ei! SECRETUL relației lor

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Alina Gorghiu, pe lângă politică, unde are succes, a ales în viața personală să fie discretă.

Alături de soțul ei, Lucian Isar, trăiește o frumoasă și trainică poveste de dragoste. Sunt împreună din 2011 și în 2016 s-au căsătorit. A fost o petrecere intimă alături de familie și prieteni. Au găsit împreună rețeta iubirii și recunosc că există acea armonie între ei care face relația să meargă foarte bine. Se sprijină reciproc cu înțelepciune  și dăruire.

Cei doi băieți, Noah și Amon, sunt cele mai mari bucurii 


E clar că relația lor este una specială, au doi băieți de care sunt foarte mândri. Faptul că a devenit mamă i-au schimbat radical prioritățile senatoarei PNL, făcând-o să se simtă fericită. Pe cel mare îl cheamă Noah, iar pe cel mic, Amon. Sunt nume cu semnificație alese cu asumare de părinții lor. Rolul de mămică este cel mai important. Soțul său, ce activează în domeniul bancar și a fost ministru în guvernul Ponta, se consideră, la rândul lui, cel mai fericit soț, dar și tătic. Își răsfață partenera de viață și pe cele două comori. Deseori, îi face declarații de dragoste și mici cadouri soției sale.

Își fac mici bucurii unul altuia


Pentru ei, e foarte importantă relația lor și de multe ori încearcă să își facă micii bucurii. Locuiesc în București, într-o casă frumoasă pe care și-au amenajat-o intim, după gustul lor. Când au timp, pleacă și în vacanță. De când au venit pe lume cei doi copii, nu prea au mai reușit să se răsfețe în locuri exotice. Le place Grecia, iar la începutul relației lor au petrecut în acest loc o vacanță romantică. Se pare că Alina știe să gătească foarte bine, cel puțin așa susțin prietenii cuplului, reușind să își delecteze culinar soțul. Dar nici Lucian Isar nu stă fără să îi facă surprize partenerei sale de viață. Îi gătește ce îi place și uneori o invită în oraș, la masă, la un restaurant. În mod sigur, cei doi au descoperit iubirea unică, profundă, acesta fiind modul lor de existență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel