Alina Gorghiu, mesaj pentru Victor Ponta după ce Liviu Dragnea a devenit șef interimar al PSD

Alegerea lui Liviu Dragnea ca președinte interimar al PSD în ședința Comitetului Executiv Național al PSD de miercuri a fost comentată, ulterior, de co-președintele PNL, Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook. 

În opinia liderului liberal, Alina Gorghiu, social-democrații "intoxică opinia publică cu tot felul de proiecte populiste", pentru a nu se observa că toți "sunt concentrați în lupta pentru supremație în interiorul partidului".

Co-președintele PNL afirmă, de asemenea, că votul din ședința de astăzi a CExN al PSD oferă o imagine a reformei în partid, iar ceea ce ar trebui să înțeleagă nu doar premierul Victor Ponta, ci și cei care se află alături de PSD la guvernare că se impune "o schimbare în fruntea Guvernului".

Cozmin Gușă: Victoria lui Liviu Dragnea e simbolică și nu e victoria lui

"România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD", mai afirmă Alina Gorghiu, amintând, totodată, că PNL este "un proiect solid care are un singur drum: înainte".

Citește postarea integrală

"Despre alegerea pe care PSD a făcut-o astăzi, prima concluzie ar fi că așa arată reforma în acest partid.

PSD înaintează în criza în care se află de ceva vreme. Ședința de astăzi nu este decât un nou pas în această criză. Ce trebuie să înțeleagă Victor Ponta, PSD și aliații săi de guvernare este că trebuie operată o schimbare în fruntea Guvernului. România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD.

Nu cred că lucrurile în PSD se vor liniști, că taberele se vor reconcilia prea curând. Problema este că disputele din acest partid afectează guvernarea. Mi se pare grav că PSD încearcă, în ultima vreme, să mascheze criza din partid intoxicând opinia publică cu tot felul de proiecte populiste. De fapt, cu toții sunt concentrați în lupta pentru supremație în interiorul partidului, guvernarea devine o chestiune marginală.

Dacă PSD se află într-un proces de disoluție, pe dreapta, lucrurile stau complet diferit. Noul PNL este un proiect politic de amploare, un proiect solid care are un singur drum: înainte. Ultimele sondaje arată că ne consolidăm prima poziție în opțiunile electoratului - oamenii ne validează acțiunea politică, programul de guvernare, atitudinea serioasă și pro integritate în politică."

Victor Ponta, scenariu după ședința PSD: De mâine, o să-l facă praf

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel