Alina Gorghiu, despre fuziunea PLR-PC: Unii ar trebui să accepte apusul carierei politice

Co-președintele liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Sibiu, că fuziunea PLR-PC nu schimbă cu nimic strategia de campanie a PNL, apreciind, totodată, că unii dinrte cei care au realizat "mărețul" eveniment "ar trebui să accepte apusul carierei politice".

"Sunt absolut convinsă că cetățenii din România știu care este singurul proiect de dreapta viabil, legitim și mai mult de atât nu are sens să comentez. Este opțiunea fiecăruia să își facă destinul politic cum crede, eu cred însă că unii din cei care fac astăzi fuziunea ar trebui să accepte apusul carierei politice", a afirmat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Liderul liberal a lăsat să se înțeleagă că nu știa de această fuziune, motiv pentru care i-a întrebat inițial pe jurnaliști dacă "astăzi are loc mărețul eveniment". Gorghiu a adăugat că nu știa când are loc "evenimentul cu fuziunea, așa de important în opinia PNL de vedere este".

Călin Popescu Tăriceanu, predicție privind ALDE: Vom fi mai numeroși, vom...

De asemenea, co-președintele PNL a anunțat că această fuziune nu schimbă cu nimic strategia de campanie a PNL.

"Strategia noastră de campanie nu este deloc legată nici de ALDE, nici de PSD, nici de sateliții PSD-ului cum este PLR-ul, cum este PC-ul", a mai precizat Alina Gorghiu, care timp de două zile, vineri și sâmbătă, se află la Sibiu, pentru a participa la Colegiul Director Județean al PNL Sibiu, dar și lao ședință regională pentru pregătirea campaniilor de anul viitor.

Președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, și președintele PC, Daniel Constantin, au semnat vineri, la Palatul Parlamentului, protocolul de fuziune prin contopire a celor două formațiuni politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel