Alina Gorghiu, despre Victor Ponta, după reușita PNL: Se bucură să fie deputat din când în când

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, consideră că dublarea alocației pentru copii, votată miercuri în Camera Deputaților, este o dovadă "că perseverența dă rezultate și în opoziție" și apreciază că premierul Victor Ponta a răspuns solicitării de a fi prezent la votul final al aceste măsuri.

"O veste excelentă pentru familiile din România: am reușit să dublăm alocația pentru copii, la 84 de lei, și să creștem alocația copiilor cu dizabilități la 200 lei! E o dovadă că perseverența dă rezultate și în opoziție, chiar dacă de multe ori ne confruntăm cu o majoritate care fie ne respinge din start proiectele, fie și le asumă ca fiind propriile inițiative. Reușita de astăzi este cu atât mai frumoasă, cu cât vine în săptămâna în care PNL sărbătorește 140 de ani.
Parlamentarii nu au adoptat azi o măsură de stânga sau de dreapta, ci o măsură absolut necesară în România. Cred că și dl Ponta, care astăzi a răspuns solicitării de a veni la vot, se bucură să fie deputat din când în când, mai ales când se iau decizii cu asemenea impact!", a scris, miercuri, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Ordonanța de Urgentă a Guvernului 65/2014, care conține și amendamentul PNL prin care se dublează alocațiile pentru copii de la 42 lei la 84 de lei, a fost votată, miercuri, cu 322 voturi "pentru" și niciunul împotrivă în Camera Deputaților în sesiunea de vot final.  

Premierul Victor Ponta a declarat de la tribuna Parlamentului că este un vot consistent și că impactul financiar pentru acest an, 900.000 de lei,  va fi acoperit cu siguranță.

"O să vă rog, la întocmirea bugetului pentru 2016, să avem sprijinul întregului Parlament pentru a găsi soluția ca aceasta măsură să rămână în continuare în vigoare, pentru că nu vreau să retrăim episodul sfârșitului 2008, când s-au dublat salariile, iar în 2010, un guvern mai puțin competent a trebuit să le amâne", a mai spus premierul Victor Ponta. 

Constantin Niţă, PSD, despre Sevil Shhaideh: Dacă omul este foarte bun, are vreo vină că este ruda cuiva?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel