Alina Gorghiu și Liviu Dragnea, replici la afirmațiile Elenei Udrea

Elena Udrea a afirmat, marți, că Liviu Dragnea ar fi susținut de către co-președinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga la șefia PSD, însă atât lidera liberalilor, cât și coordonatorul politic al PSD suține că nu este nimic adevărat. 

 

"N-am niciun fel de preferință, nu mă interesează ce se întâmplă în PSD. Singura mea durere și apăsare este ca această bătălie internă extrem de dură în PSD afectează actul de guvernare", a declarat Alina Gorghiu, pentru stirpesurse.ro.

O replică la afirmațiile Elenei Udrea a fost oferită și de Liviu Dragnea, în cadrul declarației în care a anunțat că își va depune candidatura la conducerea interimară a PSD. 

Bogdan Chirieac: Critica Elenei Udrea la adresa lui Liviu Dragnea, cea mai bună campanie

Întrebat cum comentează afirmațiile Elenei Udrea, potrivit cărora ar lupta împotriva intereselor PSD și ar fi susținut de PNL, Liviu Dragnea a replicat: "Elena Udrea a fost racolată ca și agent electoral. Cred că e eficientă. Cei care au racolat-o vor avea mare succes".

Cât despre persoanele care ar fi racolat-o pe Elena Udrea, Liviu Dragnea a precizat că "habar n-are, nu știe, dar așa după plajă, să vină Elena Udrea, așa după plajă, să spună ce se întâmplă în PSD, cred că e foarte bine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel