Alina Gorghiu prezintă scuze publice. Mesaj și pentru Victor Ponta

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis un mesaj pe Facebook în contextul apariției în presă a discuțiilor de la Bistrița în care a fost implicat Teodor Atanasiu.

În plus, i-a transmis și un mesaj lui Victor Ponta spunându-i că Predoiu este singura variantă pentru funcția de premier al României. În încheiere, Alina Gorghiu a prezentat scuzele sale pentru cei care s-au simțit jigniți de ceea ce au văzut în unele stenograme.

"Oricât ar încerca adversarii noștri politici să profite de o situație nefericită fuziunea este un proces solid care nu este afectat de episoade trecătoare.

Relația mea politică și personală cu dl Vasile Blaga este un model de corectitudine și onestitate. Sper ca acesta să fie un reper și pentru unii lideri ai PNL, care mai sunt luați, uneori, de valul unui patriotism al partidului de origine.

Pe de altă parte, nu pot să nu remarc bucuria prostească pe care și-a manifestat-o Victor Ponta, în spațiul public, ca urmare a publicării unor discuții de partid, din interiorul PNL, fapt care ne arată, încă o dată, ce preocupări mărunte are acest Prim-ministru. Din păcate, pentru domnia sa, dl Cătălin Predoiu este singura noastră variantă pentru funcția de premier al României. De ce îi este frică nu va scăpa, va fi înlocuit de un premier competent și matur.

În calitate de copreședinte al PNL este datoria mea să îmi asum și evenimentele mai puțin favorabile care au loc în cadrul unui proces atât de complex precum cea mai importantă fuziune a partidelor de dreapta, de după 1989.

În consecință, scuzele mele publice pentru cei care s-au simțit jigniți de ceea ce au văzut în unele stenograme cu discuții locale sper să îi facă să înțeleagă, pe viitor, pe toți colegii că începând de anul trecut suntem împreună, și la bine și la greu, nu doar pentru o etapă, ci până la capăt", a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu.

VEZI ȘI: Stenograme PNL. Atanasiu: Recunosc afirmațiile, nu și contextul. Nu îl numesc eu premier pe Predoiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel