Alina Gorghiu, despre comparația cu Elena Udrea: "Timpul o să vă demonstreze..."

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit vineri despre asemănările și deosebirile dintre ea şi preşedintele ales Klaus Iohannis, pe de o parte, și Elena Udrea şi preşedintele în exerciţiu Traian Băsescu, de cealaltă parte.

Alina Gorghiu a declarat că timpul va demonstra ce "înseamnă decenţă în politică", precizând că nu există nicio asemănare în ceea ce îi priveşte pe ea şi preşedintele ales Klaus Iohannis, în raport cu Elena Udrea şi preşedintele în exerciţiu Traian Băsescu.

"Eu nu vreau să răspund la genul acesta de întrebări, pentru că timpul o să demonstreze că nu există niciun fel de asemănare. Timpul o să vă demonstreze ce înseamnă decenţă în politică, bun simţ. Klaus Iohannis a apucat să vă demonstreze. Dacă la mine 12 ani de politică nu au fost suficienţi, prin apariţii publice, luări de cuvânt să vă dumineresc, promit că în următorii 12 ani am să o fac", a transmis Alina Ghorghiu, întrebată dacă există asemănări sau deosebiri între ea şi Klaus Iohannis, comparativ cu Elena Udrea şi Traian Băsescu.

La rândul său, celălalt co-preşedinte PNL, Vasile Blaga, a spus că între Elena Udrea şi Alina Gorghiu sunt deosebiri foarte mari.

"Deosebirile sunt foarte mari între Alina şi doamna Udrea. Doamna Gorghiu a urcat pas cu pas în ierarhia PNL. E o femeie dedicată muncii în echipă, extrem de dedicată, şi care iată nu a dorit să-şi facă un partid ca să fie preşedinte. A fost aleasă preşedintele unui partid istoric", a afirmat și Vasile Blaga.

Citește și: Alina Gorghiu a anunțat cum va funcționa relația cu Vasile Blaga

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel