Alina Gorghiu - Vasile Blaga: Cum răspunde președintele PNL reproșurilor venite dinspre adversari

Co-președintele noului PNL, Alina Gorghiu, a vorbit vineri despre relația pe care o va avea cu celălalt co-președinte al formațiunii, Vasile Blaga, în condițiile în care au existat voci care au afirmat că va putea fi ușor manipulată de acesta.

Alina Gorghiu a transmis că Vasile Blaga a avut timp o lună și jumătate, în timpul campaniei prezidențiale, să vadă dacă poate să fie manipulată sau nu. Ea a răspuns astfel unei întrebări privind unele reproșuri ale adversarilor politici, conform cărora a fost aleasă co-președinte PNL pentru că poate fi ușor manipulată de Vasile Blaga.

"Puteți să-l întrebați pe Vasile Blaga cât de ușor sunt de manipulat, a avut parte de mine deja. Am făcut parte din echipa scurtă de campanie, timp de o lună jumătate și am lucrat cot la cot, așa că a avut ocazia să vadă cât de ușor sau de greu e să se lucreze cu mine. Asta cu manipularea este cea mai facilă critică, cel mai greu de demonstrat și n-aș răspunde la așa ceva, ci la chestii de substanță, nu glumițe și cancanuri.

Un om politic are menirea să vorbească lucruri serioase, să se preocupe de construcție, iar cu Vasile Blaga asta vom face, vom construi, pentru că este foarte mult de lucru. De la momentul fuziunii și până azi nu s-au făcut decât pași foarte mărunți, este adevărat, am avut cel mai mare succes electoral cu Klaus Johannis, însă greul abia acum începe, și nimic din ce urmează să facem nu va fi ușor, dar sunt convinsă că localele și parlamentarele vor fi finalul unui proces complicat al fuziunii, dar încununat de succes", a declarat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Vezi și: Ipoteză bombă: Alegerea lui Gorghiu poate duce la desființarea PNL

Noul lider liberal a făcut apel la "liniște, unitate și consens", precizând că, după succesul electoral al lui Klaus Iohannis, "greul abia acum începe".

"Am convingerea că sfârșitul de an va fi unul liniștit. Avem nevoie de liniște, unitate, de consens și avem nevoie de un an mult mai bun, în care să înțelegem că trebuie să facem ceva, trebuie să aducem un aer proaspăt și în politică și absolut în orice domeniu, pentru că semnalul a fost prea puternic ca să putem să-l ignorăm", a continuat co-președintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel