Alina Gorghiu, despre anularea mitingului PNL: La inconștiență răspundem cu rațiune

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, dezvăluie motivele pentru care partidul său a luat decizia de a anula mitingul anunţat pentru vineri, la Palatul Parlamentului.

PNL refuză să intre în logica PSD, precizează Alina Gorghiu, pe Facebook, apreciind că, odată cu anularea mitingului liberalilor, planificat pentru ziua în care se dezbate și se votează moţiunea de cenzură în Parlament, mitingul social-democraților rămâne "fără obiect".  

PNL a anulat mitingul din ziua moțiunii de cenzură

"PSD dorește să readucă ura și agresivitatea în stradă, la 25 de ani de la mineriada din 1990, pentru a muta atenția de la problemele de integritate ale Premierului Victor Ponta. Noi, liberalii, refuzăm să intrăm în logica PSD: nu ne dorim să întoarcem România în urmă cu 25 de ani. Societatea nu este dezbinată, așa cum încearcă dl Victor Ponta să creeze senzația. Există doar o singură România, cea a oamenilor cinstiți, care vor egalitate în fața legii.

Am decis, la propunerea președintelui de onoare al PNL, dl Mircea Ionescu Quintus, să renunțăm la organizarea lanțului uman în jurul Parlamentului, planificat pentru vineri. La inconștiență răspundem cu rațiune. În felul acesta, consider că mitingul PSD rămâne fără obiect: parazitarea protestului pașnic al PNL și crearea de violențe.

Acum, dl Victor Ponta poate să ne explice în liniște de ce nu vrea să demisioneze, deși este într-o situație complicată și ne pune pe noi toți într-o situație imposibilă", a scris, miercuri, Alina Gorghiu, pe contul său de socializare.

Victor Ponta, reacție promptă la zvonul că a rămas fără viză în SUA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel