Alina Gorghiu: Cîțu, președinte PNL, singurul proiect corect

Foto Facebook / Alina Gorghiu
Foto Facebook / Alina Gorghiu

Cîțu, președinte PNL – singurul proiect corect!”, susține Alina Gorghiu.

„Cîțu, președinte PNL – singurul proiect corect! PNL a obținut la alegerile parlamentare doar 74 de mii de voturi în plus, comparativ cu anul 2016. Asta în condițiile victoriilor de la locale și europarlamentare și ale unui PSD slăbit. Iar pierderea alegerilor a fost urmată de negocieri nu tocmai inspirate pentru formarea acestui guvern”, a scris, marți, 8 iunie, pe Facebook, Alina Gorghiu.

„Congresul PNL din 25 septembrie este un test de maturitate politică pentru PNL, pentru noi toți. În 2016, după rezultatele alegerilor, eu mi-am dat demisia. Cred în obligația asumării eșecului de către orice șef de partid. Dar avem un Congres în cadrul căruia să discutăm deschis ce vrem de la noi, ce vrem noi pentru România”, a conchis Alina Gorghiu.

Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru șefia Partidului Național Liberal, Congresul urmând să aibă loc pe 25 septembrie.

Amintim că, între 1 iunie și 15 iulie, vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale, în perioada 1 iulie - 10 august, vor fi organizate conferințele județene de alegeri, iar între 10 august și 25 septembrie, va fi perioada de 45 de zile pentru campania pentru Congres.

De asemenea, amintim că ministrul Muncii, Raluca Turcan, a transmis deja că îl susține pe Florin Cîțu în competiția pentru conducerea Partidului Național Liberal.

VEZI ȘI: Orban vs. Cîțu. Cristoiu are o nouă ipoteză: Îi va opri Iohannis?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel