Alina Gorghiu: Cei care mai cred în mitingurile PSD au șanse de a încărunți

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a comentat decizia PSD   pentru sprijinirea premierului Viorica Dăncilă. Gorghiu anticipează că evenimentul nu va avea loc.

"Sunt sigură că mitingul acesta de care vorbește acum PSD nu va avea loc, la fel cum nu au avut loc nici cele anunțate mai înainte împotriva "statului paralel" sau pentru sprijinirea familiei.

Cei care încă mai cred în mitingurile PSD au toate șansele de a încărunți așteptând", a scris, luni, pe Facebook, senatorul liberal de Timiș.

În plus, Gorghiu nu a ezitat să arunce săgeți și către liderul organizației PSD Timiș, Călin Dobra, pentru zelul manifestat față de organizarea respectivului miting.

"Teoretic însă, numai teoretic, dacă ar avea loc, ar fi și câteva lucruri interesante. În primul rând, ar fi discursul Vioricăi Dăncilă, Premierul pentru care s-ar face mitingul. Oare cum ar ieși ?
Apoi sigur că nu e de trecut prea ușor peste lăudăroșenia PSD Timiș, care am văzut că anunță că "transmite conducerii naționale" (adică șefului lor suprem Liviu Dragnea) că este pregătit "inclusiv de a ieși în stradă".

Vezi si: Miting PSD și suspendare Iohannis. Ce spune Chirieac după anunțurile lui Dragnea

Îmi amintesc de o conferință de presă la care am spus că PSD Timiș nu este pregătit să îl sprijine pe Premierul timișorean, dar apoi va veni vremea să lingușească Premierul teleormănean.
Iată că vremea aceea a venit!

Și pentru ce vrea PSD Timiș să iasă în stradă?
Pentru a lăsa Guvernul să pregătească atacul la Pilonul II de pensii pentru că, după mărețul Program de Guvernare al PSD, bugetul a sărăcit până de am ajuns să nu mai fie bani pentru pensii și salarii?

Mai bine că nu va fi cazul ...", a conchis Alina Gorghiu.

La finalul ședinței de astăzi a BPN al PSD, Liviu Dragnea a declarat că social-democrații nu exclud organizarea unui miting pentru susținerea premierului, dar totul depinde de modul în care va evolua situația legată de plângerea penală a liderului PNL, Ludovic Orban, împotriva sa și a Vioricăi Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel