Alina Gorghiu, atac la alianța USR-PLUS cu PSD și AUR înaintea votulul moțiunii PSD de marți

Alina Gorghiu, către USR - PLUS: Firească alianța PSD cu AUR pentru votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu
Alina Gorghiu, către USR - PLUS: Firească alianța PSD cu AUR pentru votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu

Alina Gorghiu, vicepreședintele PNL al Senatului, într-o postare pe Facebook se întreabă ce caută  USR-PLUS în ecuația PSD cu Aur, partide care sunt anti-vaccin, anti-europene și anti-măsuri de siguranță.

"Firească alianța PSD cu AUR pentru votarea acestei moțiuni. Ambele partide sunt anti-vaccin, anti-europene și anti-măsuri de siguranță. Nu înțeleg ce caută USRPLUS în ecuație. Dar mai au timp până marți să conștientizeze că vor deconta aspru. Oamenii nu i-au votat ca să se alăture PSD, cel mai mare inamic al românilor.

Oare au citit măcar textul moțiunii de cenzură?! Cel mai tare sunt atacate domeniile gestionate de foștii miniștri ai USR: fonduri europene, gestionarea programelor de sprijin pentru IMM, situația din transporturi și mai ales dezastrul din domeniul transportului feroviar de persoane (cu reacțiile sfidătoare ale fostei conduceri a CFR), problemele din sănătate.

Și chiar dacă USRPLUS încearcă să minimalizeze importanța politică a alianței cu PSD și AUR, considerând că este doar un demers conjuctural, „tehnic”, o moțiune de cenzură este un act profund politic. Pe care îl faci alături de niște parteneri cu care ai valori comune, care te definesc ca partid politic", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Vezi și: Europarlamentarul Dan Nica (PSD): Dacian Cioloș și Florin Cîțu luptă cot la cot împotriva românilor la Bruxelles

Deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, spune că la ora actuală  USR și PLUS sunt mai despărțite ca niciodată. E foarte posibilă ruperea acestei coaliții.

„Înțelegeți care e nuanța, suntem mai despărțiți ca niciodată și nu cred că domnul Cioloș, dacă o să câștige, o să fie în stare să ne fuzioneze într-un fel sau altul. Deci, asta e ceea ce cred eu și ceea ce văd, după ce mi s-a întâmplat la Cluj și la Buzău. Aș fi ultra-naiv să cred că există o fuziune reală între cele două partide. Nu, este o concurență acerbă, iar dacă o să câștige domnul Cioloș e foarte posibil ca mulți parlamentari USR să se rupă de partid. Nu e o știre, e o realitate“, a declarat Emanuel Ungureanu la B1TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel