Alina Gorghiu, amuzată de declarația lui Nicușor Dan despre tuns: Ireal, viralul zilei

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Alina Gorghiu a reacționat în urma răspunsului lui Nicușor Dan despre tuns. 

Nicușor Dan a fost întrebat astăzi dacă se tunde, iar răspunsul lui a devenit viral și a fost creat un sondaj.

Alina Gorghiu, senator PNL, a afirmat că sondajul merge ca pâinea caldă și s-a arătat amuzată de primarul Capitalei. 

"Ireal, dar adevărat! Viralul zilei este declarația lui Nicușor Dan: "Să facem un sondaj, să zică bucureștenii dacă trebuie să mă tund sau nu". Iar sondajul merge ca pâinea caldă. Credeți că ar trebui să se tundă primarul Capitalei? Eu zic că da. Chiar dacă sunt senator de Timiș. PS: Nicușor are umor", afirmă Alina Gorghiu.

Nicușor Dan, întrebat de jurnaliști dacă se tunde: Facem sondaj

Primarul Nicușor Dan a organizat o conferință de presă la Primăria Municipiului București, iar una dintre întrebările primite de la jurnaliști a fost dacă s-a certat cu frizerul. „Vă schimbați coafura? V-ați certat cu frizerul?”, a întrebat un reporter spre amuzamentul politicianului și al celor din sală.

„Să facem un sondaj în rândul bucureștenilor, să vedem dacă trebuie să mă tund”, a răspuns politicianul, potrivit Mediafax.

„Concurs” DC NEWS în urmă cu câteva zile

După ce mulți l-au alintat „Cuibușor Dan” pentru că și-a lăsat părul creț să crească, DC NEWS l-a pus pe primar în diferite ipostaze. Cu ce cuib de păsări în cap îi stă lui Nicușor Dan mai bine? Să fie pițigoi sau pituluici? INTRĂ AICI SĂ VEZI IMAGINILE AMUZANTE.

Cum a comentat Val Vâlcu schimbarea îngrijorătoare a lui Nicușor Dan

În opinia jurnalistului Val Vâlcu, anul 2021 este unul de mare stres pentru Primarul General al Capitalei. După ce a reușit să câștige un mandat de patru ani la o primărie extrem de greu de gestionat, presiunea se observă atât pe fața sa, cât și în gesturile lui.

Presiunea psihologică îl împinge astfel pe Dan să se întoarcă la o perioadă fără griji, cel mai probabil în zilele când era puștan de liceu, cu o chică pe măsură. Val Vâlcu consideră că nu are scuza frizeriilor închise, așa cum a fost acum un an când românii s-au întrecut în frizuri caraghioase sau lungimea bărbii din cauza pandemiei.

Citește mai mult aici: Cuibușor Dan: Concurs pentru cititorii DC NEWS! Alege fotografia care se potrivește cel mai bine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel