Alina Gorghiu a mărturisit în direct că a încălcat legea. Avertismentul lui Radu Tudor

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Liberala Alina Gorghiu a mărturisit, în direct, în emisiunea lui Radu Tudor, ”Punctul de Întâlnire”, că a încălcat legea. 

”Am încălcat vreo 20 de reguli de circulație. Nu vreau să spun minunea prin care am reușit să ajung la emisiunea dvs. În niciun caz nu-i mulțumesc primarului general.” a spus Alina Gorghiu, la Antena 3. Liberala îi dorește Gabrielei Firea să se bucure de ultimele momente de mandat, pentru că aceasta anticipează că nu va mai obține al doilea mandat. ”Chiar sunt indignată” a afirmat Alina Gorghiu. 

Radu Tudor a avertizat-o că spune că a încălcat legea în direct. Realizatorul emisiunii este în asentiment cu Alina Gorghiu. Invitații emisiunii sale întârzie mereu din cauza traficului. 

”Să faci niște sensuri unice de circulație în București nu te costă un leu, doar semnele de circulație. Este aberant să faci două ore pe o distanță de 4-5 kilometri. Și să ne ferească Dumnezeu de o catastrofă. Ne vom lua mașinile în brațe și ne vom sui pe trotuare ca să treacă pompierii” a spus Radu Tudor. 

Social-democratul Șerban Nicolae, și el întârziat, a venit în platou cu o glumă despre circulația din Capitală: pe timp de ploaie, cine nu are umbrelă, își ia mașina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel