Alina Gorghiu, replică dură la declaraţiile lui Udrea: "Nu există niciun fel de gând de a colabora cu persoana fizică Victor Ponta"

Alina Gorghiu, purtător de cuvânt PNL, a ţinut să comunice punctul oficial de vedere al ACL, în urma declaraţiilor preşedintelui Traian Băsescu, dar şi al candidatului PMP la alegeri, Elena Udrea.

"Nu există niciun fel de gând de a colabora, comunica cu persoana fizică Victor Ponta, în schimb, din punct de vedere instituțional, în orice stat de drept, acest lucru este obligatoriu. Instituțional, ca președinte al României, ca viitor președinte al României, așa cum va fi Klaus Iohannis, peste foarte puțină vreme, va fi obligat, spre desosebire de președintele Traian Băsescu, care a fost obligat, dar, din păcate, vedem că tribuna Presedinției este folosită, de Traian Băsescu, pentru atacuri la persoane și nu pentru un demers constructiv. Klaus Iohannis va face altfel de politică și chiar dacă nu am reușit să convingem tot electoratul, din România, în momentul acesta, sunt absolut convinsă că lucrul acesta va deveni certitudine pentru toată lumea.

Despre schimbarea guvernului Ponta

"Vom încerca, ca odată ajuns Klaus Iohannis președinte, să modificăm majoritatea parlamentară, existentă în acest moment și să uzăm de singura pârghie constituțională, legală pentru a putea schimba Guvernul Ponta. Este un lucru pe care noi, Partidul Național Liberal, ni l-am dorit din momentul în care, am fost dați afară de la guvernare de Ponta și colegii săi din PSD, din diverse motive pentru care nu avem timp să le reiau acum”, a dezvăluit aceasta.

Citeşte şi: Udrea, dezvăluiri bombă. Iohannis, candidat al baronilor locali

Pe cine se bazează să treacă alături de ACL

”Nu avem nevoie de Elena Udrea și nu am avut nevoie de Elena Udrea în această construcție a Alianței Creștin-Liberale. Dar, avem nevoie și respectăm orice fel de electorat, motiv pentru care niciodată nu veți auzi, din partea vreunui membru a ACL, criticând în vreun fel sau aducând tot felul de reproșuri vreunui fel de electorat, fie el al PMP-ului sau al PSD-ului. Elena Udrea nu înseamnă electoratul PMP (...) Avem o campanie dură, sunt atacuri politice sub centură, duse de PSD, avem o campanie în care trebuie să arătăm că putem să facem tot ce trebuie ca electoratul să fie respectat”, a mai spus Alina Gorghiu, purtător de cuvânt al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel