Udrea, dezvăluiri bombă. Iohannis, candidat al baronilor locali

Președintele Traian Băsescu a făcut, luni, declarații de presă la Palatul Cotroceni. Acesta i-a atacat pe prezidențiabilii Klaus Iohannis și Victor Ponta, punctând faptul că Elena Udrea se bucură de întreaga lui susținere.

Președintele Traian Băsescu a declarat că Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, este ”un om corect, care nu minte, care a făcut ceva ca ministru”.

Elena Udrea a fost contactată de jurnaliștii de la Realitatea pentru a comenta declarațiile lui Traian Băsescu, spunând că susținerea președintelui o bucură, simțindu-se totodată onorată.

”Nu se vorbește deloc despre strategia ACL și PSD. Nu se vorbește despre programul candidaților. Se manipulează electoratul că Traian Băsescu susține pe Victor Ponta sau pe Klaus Iohannis. Cred că acestă clarificare era normală”, a explicat Elena Udrea.

Acesta a mai spus că deși a trecut mai bine de o săptămână de la începerea campaniei, ”nu avem o dezbatere electorală”. De asemenea, Elena Udrea a atacat faptul că există numai afişe cu Victor Ponta şi Klaus Iohannis, doar în sectorul 1 din Bucureşti existând câteva afişe de-ale ei.

"În discursurile celor doi, nu se atacă unul pe altul. Deşi sunt candidaţi ai opoziţiei sau puterii, nu se atacă între ei. Evident că există un fir roşu al baronilor locali care a pornit de la Grivco şi de la Voiculescu", a explicat candidatul PMP.

Acesta a adăugat că "electoratul trebuie să ştie exact cum stau cei doi candidaţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis", a spus ea.

USL trăieşte şi va fi resuscitată acestă uniune

Elena Udrea a spus că în cazul în care Klaus Iohannis va ieşi preşedinte, Victor Ponta va rămâne premier, astfel "vom vedea din nou USL ocupând România". Acesta a punctat faptul că indiferent care dintre cei doi va ieşi preşedinte, celălalt va fi cu siguranţă premier.

Ce va face Udrea dacă nu intră în turul al doilea

"Aşa cum au fost împreună până în ianuarie 2014, aşa se va întâmpla şi de acum încolo. Fie Ponta, fie Iohannis, este acelaşi lucru. Sper că domnul Petrache mă va scuti de găsi o soluţie pentru electoratul meu", oferind un răspuns lui Marian Petrache (PNL) care a declarat că ACL nu are nevoie de electoratul Elenei Udrea în turul al doilea.

"Îi voi lăsa pe cei care m-au ales să decidă", a spus Elena Udrea.

Iohannis, candidat al baronilor

"Mă scuteşte pe mine să spun un lucru pe care cu greu aş fi putut să îl spun, dar candidatul ACL este un candidat al baronilor", astfel că "vom fi obligaţi să suportăm 5 ani consecinţele acestei erori".

"Cu USL refăcut, în 2016 nu văd o soluţie pentru dreapta autentică. România va avea de pierdut zeci de ani de acum încolo", a încheiat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel