Alina Gorghiu: Ponta mă compară cu Elena Ceaușescu. Am un singur mesaj

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că nu există nimic în activitatea sa politică și profesională care să fi fost vreodată în contradicție cu legile României.

Gorghiu a postat joi pe Facebook un răspuns la atacurile mediatice din ultima perioadă.

„Așa cum am anticipat, dl Victor Ponta și asociații au stârnit stihiile pentru a demonstra românilor că sunt fie Elena Ceaușescu, fie Elena Udrea. Oare atât de mult se teme domnul Ponta de consecințele legale, nu cele impuse de dl Tăriceanu, ale votului din Senat încât să mobilizeze atâtea energii împotriva mea? Nu consider linșaj ceea ce face dl Ponta prin interpuși, ci o comedie, cu o regie de categoria C. Toate elementele procesului mediatic la care asist de două zile nu sunt altceva decât subiecte care de-a lungul timpului au mai fost încălzite, cu aceeași credibilitate: zero. Nu voi răspunde punctual, așa cum și-ar dori cei care distribuie mizerii pentru dl Ponta, nu aș face altceva decât să mă scuz în fața unor alegații care nu au alt scop, decât acela de a se multiplica din propria inconsistență. Cei care trebuie să se scuze sunt cei care orchestrează această campanie. Trebuie să se scuze, în primul rând, pentru modul în care conduc România.

Citește și: Reacția ambasadelor privind votul în Senat. Rareș Bogdan, OPINIE: Afectează PNL

Pentru dl Ponta am un singur răspuns: procesul de repunere în legalitate a hotărârilor Senatului României nu se va opri și, mai devreme sau mai târziu, România va avea norocul să aibă un Prim-ministru decent. Pentru cei sincer îngrijorați de avalanșa de subiecte și ”dezvăluiri” reîncălzite (pe multe dintre ele le-am lămurit de-a lungul timpului) le transmit atât: fiți liniștiți, nici amenințările pe care le-am primit, mai ales, în ultimele zile, cu precădere în ziua votului de la Senat, nici mașinile din coloana neoficială, care mă însoțesc de câteva luni, nici isteria mediatică la comandă nu mă impresionează. Nu există nimic în activitatea mea politică și profesională care să fi fost vreodată în contradicție cu legile României. Restul sunt invenții.

În final, vă prezint noua mea identitate vizuală, așa cum mi-a fost creionată de către fanii lui Ponta”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel