Alina Bica vorbește despre coșmarul prin care a trecut familia ei: ”L-am văzut pe tata plângând”

Fostul procuror-șef al DIICOT, Alina Bica a vorbit despre coşmarul pe care îl trăiesc părinţii săi din momentul în care a fost arestată. Resemnată cu gândul că procuratura este un capitol închis pentru ea, Alina Bica îşi doreşte să profeseze ca jurist la un cabinet de avocatură.

Vezi aici detalii: Alina Bica: Aș putea să prestez ca jurist la cabinete de avocatură

Într-un interviu acordat pentru emisiunea ”Ediția de seară”, de la România Tv, Alina Bica a transmis că este afectată de greutățile întâmpinate de familia ei din momentul în care a fost arestată.

"M-a durut groaznic, poate ţine de partea cu orgoliul, nu m-a durut locul unde am stat, cât m-a durut ce s-a pus despre mine. Multe lucruri neadevărate, sunt o persoană foarte legată de familie. Tata pentru mine reprezintă omul a cărui părere contează cel mai mult, şi ştii la ce mă gândeam? Părinţii mei stau în Făgăraş. E un oraş mic, tata e respectat la el în comunitate - cred că nu a avut o amendă - şi mă gândeam că se duc la cumpărături şi oamenii o să se uite la ei şi ce or să gândească sau or să le spună.

L-am văzut pe tata plângând atunci când cineva m-a numit slugă. Nu sunt sluga nimănui. Cu tot respectul din lume. Şi vă mai spun un lucru. Nici măcar nu ştiu ce înseamnă asta. Bănuiesc că cine foloseşte cuvântul are dimensiunea lui", i-a povestit Alina Bica lui Victor Ciutacu.

Citește și: Victor Ciutacu, despre Alina Bica: Ne cunoaștem din 2002. Ani de zile nici nu ne-am salutat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel