Alina Bica, răsturnare de situație. ”A fost pusă pe jos și lovită cu picioarele”

Alina Vicol a făcut noi dezvăluiri despre momentul în care Alina Bica a fost călcată în picioare într-o parcare. 

”Spun doar atât, nu a fost tâlhărită, nu i s-a furat nimic, a fost călcată în picioare cu bestialitate într-o parcare. A spus că nu vrea să aibă soarta lui Crivăț. Este halucinant, dar este adevărat. Trăim într-o țară unde câteodată nu dorim să vedem lucrurile care se întâmplă. Anul trecut s-a întâmplat. Nu pot spune unde, pentru că nu am acordul doamnei Bica. La un moment dat, poate va vorbi, pentru că are multe de spus. Au fost mai multe persoane care au bătut-o, nu cunoștea pe nimeni.” a spus avocata Alina Vicol, la Antena 3. 

Avocata Alinei Bica subliniază că persoanele care au făcut-o infractoare atât timp ar trebui să-și ridice semne de întrebare odată cu achitarea sa. 

Alina Bica, în lacrimi după achitare. Cel mai mare regret

”Am vorbit la telefon. Plângea. Am plâns amândouă la telefon, am vorbit despre mama ei care a murit anul trecut și acesta era oful ei cel mai mare, că mama ei nu a putut să vadă aceste achitări. Acest dosar în care a fost achitată i-a distrus viața” a spus Alina Vicol. 

”Nu a plecat niciodată cu gândul de a nu se întoarce. După bătaie pe care a primit-o în parcare, a plecat în Costa Rica, unde a stat imobilizată la pat. Acel accident era, de fapt, bătaia din parcare. Au fost niște lovituri... o femeie de 50 de kilograme vă dați seama cum a suportat și rezistat. A fost pusă pe jos și lovită cu picioarele. Se punea problema unei intervenții la coloană” a mai explicat avocata. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel