ALINA BICA RĂMÂNE ÎN AREST. Ce spune avocata fostei șefe DIICOT

Laura Voicu, avocata Alina Bica, a avut o intervenție telefonică la România TV, în emisiunea "Ediția de seară", realizată de Victor Ciutacu. Aceasta a comentat decizia luată de ÎCCJ privind măsura arestării preventive a Alinei Bica.

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, rămâne în arest, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis marți că măsura arestării preventive este legală în dosarul în care Bica a fost deferită justiției pentru acordarea de despăgubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală.

Ce a opinat avocata Alinei Bica

"Acest dosar este lipsit de orice ordine juridică. Alina Bica nu se aștepta să fie pusă în libertate. Eu, ca avocat, mă așteptam să fie eliberată. Alina Bica nu se aștepta să fie pusă în libertate pentru că acest dosar a fost făcut pe niște percepții. Acest dosar este lipsit de logică juridică", a zis avocata fostei șefe DIICOT. 

"Alina Bica nu a fost scoasă la audieri. Ea nu a părăsit incinta unde este încarcerată. De 45 de zile de când se află în arest nu a fost audiată. A dat declarații doar în ziua în care a fost luată de pe stradă", a mai spus Laura Voicu.

Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, faptă săvârșită ca secretar de stat și reprezentanta Ministerului Justiției în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel