ALINA BICA, internată la spitalul penitenciarului

Alina Bica este internată la spitalul penitenciarului.

Laura Vicol, avocata Alinei Bica, a declarat, vineri, la România TV, că fosta şefă a DIICOT "este internată de mai bine de o săptămână în spital", iar medicii au decis că nu poate părăsi unitatea medicală pentru a fi transferată în arest la domiciliu.

"Doamna Bica nu a făcut publice niciodată aspecte din viața privată a domniei sale. Problemele medicale au fost descoperite în urma unui consult. Nicidecum nu s-a plâns de ele. Alina Bica este internată de mai bine de o săptămână. (...) A slăbit îngrozitor de mult. Nu este bine", a spus avocata Laura Vicol la România TV.

[citeste si]

Instanţa supremă a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu pentru fosta şefă a DIICOT Alina Bica, în dosarul în care este judecată pentru fapte de corupţie legate de soluţionarea favorabilă a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, printr-o decizie dată miercuri, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu controlul judiciar formulată în scris de Alina Bica, dispunând atât în cazul fostei şefe a DIICOT cât şi în cazul lui Şerban Pop măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile. Alina Bica şi Şerban Pop sunt în arest preventiv din 2 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel