ALINA BICA, document prezentat de Laura Voicu-FOTO

Vineri seară, în emisiunea "Ediția de seară", realizată de Victor Ciutacu la România TV, avocata Alinei Bica a prezentat un document important.

Fostul procuror şef al DIICOT, Alina Bica, este acuzată că ar fi primit o cotă-parte dintr-un teren în Snagov, aparţinând fostei soţii a lui Dorin Cocoş, iar acesta din urmă, fiul său şi Elena Udrea ar fi primit bani, în urma implicării în despăgubirea lui Gheorghe Stelian pentru un teren supraevaluat.

Conform documentului exploziv prezentat de avocata Laura Voicu, în emisiunea lui Victor Ciutacu, terenul din Snagov a fost în proprietatea Olguței Chiriac în perioada 2012-2013.

"În 2011, prima soție a lui Dorin Cocoș - Chiriac Olguța – nu avea acest teren, atunci când Alina Bica ar fi săvârșit fapta de care este acuzată. Propoziția este cu subiect în predicat: În 2011 când s-a făcut fapta, se presupune că Alina Bica a luat ceva ce nu exista. De ce? Pentru că în 2011, cei din familia Cocoș - prin foste neveste, prin veri, prin oricine altcineva, nu erau propriatarii acestui teren. Nu. Exclus. Alina Bica se presupune că a semnat pentru 60.000 de euro pentru ceva care nu exista, care nu îi aparținea lui Dorin Cocoș și pentru care noi avem în aceste momente două mandate de arest preventiv", a spus Laura Voicu la România TV, în emisiunea "Ediția de seară", realizată de Victor Ciutacu.

VEZI ȘI: Informație ȘOC. Avocata Laura Voicu: Bica REGRETĂ că a făcut...

Alina Bica este acuzată de abuz în serviciu, după ce a făcut parte din Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), care, în 2011, i-a acordat omului de afaceri Gheorghe Stelian o despăgubire ilegală, pentru un teren din Capitală supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel