Alina Bica, dezvăluiri din Costa Rica. Ce a făcut înainte să fie arestată

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a declarat că Alina Bica, fosta şefă a DIICOT,  a cerut audiență la șeful Interpol Costa Rica, cu câteva luni înainte să fie arestată.

 
 

"Din informaţiile pe care le am, Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol, cu câteva luni în urmă. S-a dus la el, i-a spus că dacă are vreodată nevoie de ele să le contacteze, să se prezinte la faţa locului, să vadă ce e de făcut. Acțiunea pe care ei au făcut-o în ziua respectivă n-am înțeles-o, mai ales că am văzut și eu ieșirea publică a șefului Interpol în care a zis că le intercepta și știa fiecare mișcare.

Păi e și normal, din moment ce Alina Bica s-a dus și a cerut audiență la el pentru a-i prezenta exact toate informațiile de care ei aveau nevoie. De ce au acționat în acest fel nu știu. Nu ştiu de ce au acţionat aşa, plus că atât Alina cât şi Elena au statut de refugiat provizoriu", a spus Adrian Alexandrov într-un interviu în exclusivitate pentru Sinteza Zilei.

Șeful biroului Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla, a anunţat joi că Elena Udrea şi Alina Bica se află în arest preventiv pentru două luni în centrul penal Vilma Curling în aşteptarea procesului de extrădare.

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost condamnată definitiv, pe 26 iunie, de magistraţii Înaltei Curţi la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzată de favorizarea făptuitorului.

Citește și: Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, declarații în premieră: Fetiţa noastră, o ţintă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel