Alina Bica, denunț Florian Coldea - Ovidiu Tender. Ce spune Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat dezvăluirile făcute de Alina Bica despre Florian Coldea, în fața judecătorilor.

Vezi aici detalii despre denunț: Alina Bica, denunț uluitor despre Florian Coldea

"Nu putem spune decât un singur lucru: nimeni nu mai știe ce, cum, în ce fel, de unde, sunt declarații făcute din pușcărie, din afara pușcăriei. În mod normal, dna Bica ar fi trebuit să sesizeze pe cine trebuia să sesizeze atunci când dl Coldea i-ar fi făcut aceste invitații. Dacă nu mă înșel, chiar dl Tender a turnat-o pe dna Bica în ultimul dosar. Deci este o nebunie totală. 

(...) Exact cum spune presa - căci numai presa vorbește, dacă ne uităm cu atenție, stimabilii politicieni nu ne spun absolut nimic, că asta e viața în acest moment - dna Udrea știa foarte bine, se pare, lucrurile alea cu multă vreme în urmă. Abia de curând s-a hotărât să mai vorbească. Din nou, eu am mare încredere în dna Udrea, voi avea întotdeauna încredere în dânsa, ca și în dl Cocoș. Singura problemă este că n-a adus nicio dovadă în sprijinul afirmațiilor sale. Deci, dacă vă uitați în acest moment, toată lumea spune câte ceva despre toată lumea.

Mă interesează foarte mult ce va spune dna Udrea. Abia aștept să-i văd pe cei din presă. Presimt că sunt niște mari deontologi care erau finanțați de colo și de colo", a declarat Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Citește și: Surse: Ce conține documentul EXPLOZIV anunțat de Alina Bica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel