EXCLUSIV  Alina Bica, achitată. Bolcaș: Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă

Justiție
Justiție

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost achitată în dosarul ANRP. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat decizia pentru DC News.

"Nu cunosc conținutul acestor dosare, dar mi-am dat seama că ceva nu e în regulă, acuzațiile care se aduc în dosare diferite. Ceva nu este în regulă în sensul că o serie întreagă de fapte sunt bine probate – și am văzut că s-au dat și condamnări -, iar altele lăsau loc unei serii întregi de întrebări. În aceste condiții, mă întreb, în primul rând, și care a fost scopul esențial al eliminării din viața publică a Alinei Bica", a spus Lucian Bolcaș.

"Sigur, există și fapte penale, sigur că s-au aplicat sancțiuni pentru acestea, sigur că se vor executa, dar o serie întreagă de dosare și de fapte trimise în judecată numai de dragul de a crea o anumită impresie și o atmosferă nu ține de moralitatea justiției", a mai declarat Bolcaș pentru DC News.

Alte decizii din dosar

Amintim că în acelaşi dosar omul de afaceri Dorin Cocoş a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare pentru trafic de influenţă, iar fiul acestuia, Alin Cocoş, a fost achitat. Totodată, Crinuţa Dumitrean a fost condamnată la 7 ani şi 6 luni de închisoare, iar Sergiu Diacomatu - tot la 7 ani şi 6 luni. Gheorghe Stelian a primit 6 ani de detenţie. Potrivit ÎCCJ, au fost achitaţi Cătălin Teodorescu, Remus Baciu, Emil Nuţiu, Oana Vasilescu, Lăcrămioara Alexandru, Dragoş Bogdan şi Ionuţ Florentin Mihăilescu. Decizia nu este definitivă.

Vezi și: Alina Bica, bătută. Vicol: O spun fără acordul dânsei


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel