Alin Trăşculescu, eliberat condiționat

alin-trasculescu dc
alin-trasculescu dc

Judecătoria Focşani a decis eliberarea condiţionată a fostului deputat Alin Trăşculescu, condamnat definitiv în martie anul trecut la trei ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de luare de mită.

“Admite ca întemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Trăşculescu Alin Silviu. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului din executarea restului din pedeapsă de 3 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală a Tribunalului Bucuresti. Atrage atenţia condamnatului asupra consecinţelor nerespectării condiţiilor liberării condiţionate, pentru pedeapsa rămasă neexecutată", este hotărârea instanţei.

Decizia poate fi contestată în termen de trei zile.

În martie 2016, Alin Trăşculescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la trei ani de închisoare cu executare. Intanţa de fond, respectiv Tribunalul Bucureşti, îl condamnase la 7 ani de închisoare.

Trăşculescu a fost condamnat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani, fiind trimis în judecată în aprilie 2013, alături de alte persoane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel