Alin Tișe, reacție dură față de controlul ANAF la Cluj Arena: Angajaţii statului, folosiţi pentru a face controale politice

Controlul economico-financiar inopinat al inspectorilor ANAF la Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) Cluj, care vizează Cluj Arena, a generat o reacție dură din partea senatorului PNL Alin Tişe, fost preşedinte al CJ Cluj în perioada în care s-a ridicat stadionul.

Senatorul liberal de Cluj, Alin Tişe, susţine, într-o postare pe contul său de socializare, că este vorba de un "control politic," iar Corpul de Control al prim-ministrului s-a transformat într-un "grup infracțional organizat".

ANAF verifică modul în care a fost construită Cluj Arena

"Grupul infracţional organizat - Corpul de Control a lui Ponta, a început o adevărată prigoana şi la alte instituţii. Măciuca politică a PSD, în mod infracţional continuă un control deşi nu are competenţă legală. Scopul fiind discreditarea adversarilor politici prin plângeri penale", a scris Alin Tișe pe Facebook, precizând că a aflat din presă că "guvernul comunist al PSD a ordonat ANAF să controleze încă o dată Cluj Arena".

"Acum au descins la RAADPP. ANAF-ul este implicat într-un control politic, fapt extrem de periculos pentru un stat democratic. Curtea de Conturi şi Direcţia de Finanţe Cluj au mai controlat RAADPP pe tema stadionului şi au constatat că totul a fost legal. Acum încearcă să creeze probleme angajaţilor oneşti, cei care au muncit şi semnat toate actele legate de stadion, doar din dorinţa de a-l discredita pe Alin Tişe", mai spune senatorul PNL.

În opinia acestuia, în aceste "controale politice" îndreptate împotriva sa, sunt afectaţi toţi cei care au muncit şi semnat acte pentru a construi Cluj Arena".

Senatorul amenință cu noi plângeri penal împotriva "acestor infractori" și solicită Corpului de Control să publice "de urgenţă" rezultatul controlului făcut timp de un an la CJ Cluj, precum și stoparea "acestei prigoane" îndreptate împotriva instituţiilor şi firmelor implicate în construirea "măreţului obiectiv" - Cluj Arena. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel