ANAF verifică modul în care a fost construită Cluj Arena

Inspectorii ANAF au demarat un control fulger în ograda fostului premier Emil Boc, în urma unei sesizări a Corpului de Control al prim-ministrului. 

Sunt verificate mai multe documente ale Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat Cluj,  privind construirea stadionului Cluj Arena, scrie Antena 3.

Reprezentanții RAADPP Cluj au precizat că regia a  preluat obligaţiile şi răspunderile Consiliului Judeţean Cluj la acest obiectiv în februarie 2011, obligaţii şi răspunderi care au încetat în octombrie 2011, odată cu finalizarea lucrărilor, scrie citynews.ro.

De asemenea, aceștia au precizat că activitatea RAADPP Cluj, ca parte în acest proiect, a fost verificată la vremea respectivă de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, precum şi de Curtea de Conturi Cluj, care au acordat avize favorabile.

Acesta este al doilea control pe care Corpul de Control al premierului Victor Ponta îl face la Cluj Arena. În august 2014, au fost vizate alocările de fonduri, în 2010, pentru construcția stadionului.

La vremea respectivă, inspectorii Corpului de Control au sesizat Parchetul General, însă nu a existat nicio soluţie în acest caz.

Construcţia Stadionul Cluj Arena a costat peste 30 de milioane de euro, iar 14 dintre ele au fost alocate de Guvernul Emil Boc, fost şi actual primar al oraşului.

La acea vreme, Consiliul Județean Cluj era condus de actualul senator PNL Alin Tișe. 

Mugur Isărescu, BNR, verdict: FMI ne-a ajutat să comunicăm. Noi nu prea vorbim între noi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel