Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Alimente de post, pericol pentru sănătate

Crişan Andreescu / 12 Martie 2017 / 19:58

Postul pentru români a devenit o adevărată provocare. De la pateul vegetal, la margarină, multe alimente pot creşte riscul bolilor cardio vasculare. Iar soia este o bombă pentru sănătatea femeilor, spun specialiştii.

Postului se poate transforma într-un adevărat pericol pentru sănătate, avertizează medicii. Pe rafturile magazinelor sunt tot felul de produse semnalizate ca fiind de post, dar care conţin de fapt un amestec de aditivi alimentari, potrivit observator.tv

Statisticile arată că aproape 90% dintre români se declară religioşi. Iar dintre aceştia două treimi suţin că ţin postul Paştelui.

În topul alimentelor periculoase pentru sănătatea noastră sunt: Pateul vegetal care conţine un cocktail de E-uri, plus o cantitate mare de sare sau zaharuri. La fel şi salamul vegetal, care şi el este în top. Acolo unde îşi fac loc şi caşcavalul vegetal, produsele de patiserie sau soia.

Iar cel mai adesea, problemele se văd în zona ochilor, unde piele este de 40 de ori mai subţire şi se poate citi că ceva este în neregulă cu dieta noastră.

[citeste si]

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy