Alianţă neaşteptată pe piaţa televiziunilor de sport! Dolce ar putea transmite, în paralel cu Digi, 7 meciuri pe etapă

fotbal
fotbal

Dolce Sport ar putea transmite nu mai puţin de 7 meciuri din Liga 1 pe etapă, fiind pe punctul de a cumpăra de la DigiSport dreptul de a prelua transmisia a şase partide. În acest moment, cea mai nouă televiziune de sport de pe piaţa media din România oferă un singur meci din rundă, după ce a cumpărat pachetul doi al drepturilor TV cu 5,3 milioane de euro pe sezon.

Dacă totul se parafează în termenii negociaţi în acest moment, un meci al unei rundei va putea fi văzut doar pe Digi, opţiunea cumpărată de trustul A1 numai pe Antena 1 sau pe GSPTV, iar restul opţiunilor, şapte la număr, vor fi şi pe DigiSport, şi pe DolceSport, în paralel!

DolceSport a reuşit să achiziţioneze şi pachetul II al Europa League, aşa cum a făcut şi la Liga Campionilor. Adică opţiunea 3 pentru România, cea care e pe Sport.ro, va fi şi la DolceSport, canalul de sport de pe platforma TV a celor de la Romtelecom. De asemenea, în joia europeană, Dolce poate transmite şi alte jocuri din grupele Europa League, însă la concurenţă cu cele de pe Pro TV.

Mai mult, DolceSport va produce şi va transmite meciuri din "16"-imile Cupei României, competiţie transmisă pînă acum de Pro. Săptămăna viitoare, pe Dolce vor fi Rapid - Juventus Colentina, Dinamo - Luceafărul Oradea şi Petrolul - Chiajna!

Conform unei înţelegeri care va fi oficializată în perioada următoare, Dolce va lua şi partide de la Campionatul European de fotbal din Polonia şi Ucraina, aproape 40 la sută dintre întîlniri urmînd să fie văzute doar aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel