Alexei Navalnîii cheamă oamenii la proteste: Putin și gașca lui nu vor înceta niciodată să jefuiască și să ucidă. Depinde de noi să-i oprim

Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi

Alexei Navalnîi îi invită pe ruși să protesteze în stradă împotriva nedreptăților și a arestărilor pe motive politice. 

Alexei Navalnîi îi îndeamnă pe ruși să protesteze în stradă împotriva nedreptăților comise de autoritățile din Rusia. Pe contul său de Facebook a fost postat un mesaj în care se anunță că în data de 23 ianuarie vor avea loc proteste în mai multe zone din țară. Mesajul a fost postat cel mai probabil de susținătorii săi, sau de către soție, asta pentru că momentan Alexei Navalnîi se află închis în centrul de detenție preventivă "Matrosskaia Tișina" după ce instanța a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

′′Bună ziua, acesta este Navalnîi. M-am întors! Așa ar fi trebuit să înceapă această postare, dar Alexei Navalnîi a fost arestat ilegal. Acum este la pușcărie. De ce? Pentru ce? Pe scurt, pentru a nu muri. În august 2020 Navalnîi a fost otrăvit la ordinul lui Putin, cu ′′Noviciok". A supraviețuit miraculos. A petrecut 18 zile în comă, câteva săptămâni în spital și chiar mai mult la reabilitare, dar a supraviețuit. Mai apoi anchetat și o tentativă de omor și a demonstrat lumii că a fost otrăvit de personalul FSB, o întreagă echipă: de la chimiști la oameni de știință și generali. Alexei a venit cu o idee pentru a face această anchetă acum câteva luni, când nici măcar nu era încă externat de la terapie intensivă. A decis să spună această poveste uimitoare despre persoana care a decis să-l omoare. Desigur, despre Putin.

Pe 23 ianuarie, îi încurajăm pe toți să iasă pe străzile orașelor lor. Să fii tăcut acum este o crimă. Trebuie să luptăm nu doar pentru Alexei, ci și pentru viitorul nostru. Vladimir Putin și gașca lui nu vor înceta niciodată să jefuiască și să ucidă și depinde de noi să-i oprim.", se arat[ ]n mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Alexei Navalnîi.

«Привет, это Навальный. Я вернулся». Так должен был начаться этот пост, но Алексея Навального вчера незаконно...

Publicată de Алексей Навальный pe Marţi, 19 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel