UPDATE: Navalnîi a fost reținut / Alexei Navalnîi se întoarce în Rusia. Poliția arestează susținătorii care îl așteaptă pe aeroport - Video

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Poliţia rusă a arestat duminică mai mulţi susţinători ai opozantului Alexei Navalnîi, înainte de aterizarea acestuia la Moscova, relatează AFP.

UPDATE: Alexei Navalnîi a fost reținut pe aeroportul din Moscova, potrivit Antena 3.

UPDATE:  Avionul companiei ruse Pobeda la bordul căruia se afla Navalnîi urma să ajungă pe aeroportul Vnukovo din Moscova, dar a fost redirecţionat şi a aterizat la Şeremetievo, scrie Agerpres.

______________________________________________________________________________

Navalnîi a decolat după-amiază din Berlin, pentru a reveni în Rusia, deşi autorităţile din ţara sa au avertizat că ar putea fi arestat la sosire, transmite Agerpres. Unul din colaboratorii celui mai cunoscut dizident rus a numit şapte colaboratori ai acestuia care au fost reţinuţi de forţele de ordine.

Navalnîi se afla în Germania din august. El a fost internat la Berlin pentru a fi tratat după ce a fost otrăvit cu agent neurotoxic Noviciok.

Miercuri, după ce opozantul şi-a anunţat intenţia de a se întoarce în Rusia, autorităţile penitenciare din Moscova au făcut cunoscut că vor face toate demersurile pentru a-l aresta sub acuzaţia de încălcare a condiţiilor de eliberare în urma unei condamnări cu suspendare într-un dosar din 2014.



Avionul companiei ruse Pobeda la bordul căruia se află Navalnîi urmează să aterizeze pe aeroportul Vnukovo din Moscova la ora locală 19.20 (16.20 GMT).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel