Alexei Navalnîi îi ia apărarea lui Donald Trump după ce Twitter i-a blocat contul. "Este un act de cenzură inacceptabil"

Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi

Opozantul rus Alexei Navalnîi critică Twitter pentru blocarea preşedintelui american Donald Trump de pe platforma socială.

Opozantul rus Alexei Navalnîi critică Twitter pentru blocarea contului preşedintelui american Donald Trump. El a catalogat această decizie ca fiind "un act de cenzură inacceptabil". Într-o serie de postări pe Twitter Navalnîi a scris că precedentul creat prin blocarea permanentă a lui Trump va fi exploatat de duşmanii libertăţii de exprimare din lumea întreagă.

"Cred că interzicerea lui Donald Trump pe Twitter este un act de cenzură inacceptabil. Desigur, în timpul petrecut în birou, Trump a scris și a spus lucruri foarte iresponsabile și a plătit pentru asta, nefiind reales pentru al doilea mandat.

Acest precedent va fi exploatat de duşmanii libertăţii de exprimare din întreaga lume. Şi în Rusia. De fiecare dată când trebuie să tacă pe cineva, ei vor spune: aceasta este doar o practică obişnuită, chiar Trump a fost blocat pe Twitter. Nu-mi spuneți că a fost blocat pentru că a încălcat regulile Twitter. Eu primesc zilnic amenințări cu moartea și Twitter nu a blocat pe nimeni pentru asta (nici nu cer acest lucru).", a scris Navalnîi pe Twitter.

VEZI ȘI: Twitter a DECIS. Contul lui Donald Trump a fost SUSPENDAT definitiv. "Din cauza riscului de a continua incitarea la violenţă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel