Celebru critic, dialog halucinant la Realitatea: Nu mai sunt bărbat. Am fost hărțuit sexual de trei femei

Scriitorul Alexandru Ștefănescu a afirmat, la Realitatea TV, că a fost hărțuit sexual de mai multe femei. 

În contextul campaniei Me Too, care dezvăluie momente de hărțuire sexuală, scriitorul Alexandru Ștefănescu a dezvăluit că și el a fost hărțuit sexual de persoane cu interese ascunse. 

(w670) 

Iată ce a afirmat criticul literal la Realitatea TV: 

”Orice presiune asupra unui partener este odioasă. De obicei, presiunile le fac bărbații pentru că sunt mai puternici fizic și, de multe ori, și social. Dragostea nu permite aceste gesturi de autoritate și terorizare a partenerei. Eu am un anumit cavalerism. Odată eram la mare și se auzeau strigăte pe plajă ale unei femei care părea violată, am luat cu mine mai mulți prieteni uimiți că mă aventuram în asta, nu se întâmpla nimic, făceau amor, iar ea gemea de plăcere, m-am simțit foarte prost. Când eram elev, am salvat o fată de la viol care nu era doar violată, ci și bătută de trei indivizi, a scăpat ea și m-au bătut pe mine groaznic. De ce spun asta? Pentru că am un anumit cavalerism dus până la ridicol în raport cu femeia. Nu suport să fie agresată. Am altă problemă: unele femei declară asta pentru că suferă de mitomanie și se simt flatate că farmecul lor irezistibil i-a făcut pe unii bărbați să le hărțuiască, iar alte ori ele sunt cele care provoacă atenția bărbatului. ”

Sunt un fost bărbat

”Vă dau un exemplu: eu sunt critic literal, un fost bărbat, vă spun ca unui preot: niciodată nu am hărțuit pe cineva, nu mi-am folosit influența pe care o am ca să oblig pe cineva să-mi facă favoruri sexuale, nu am înșelat-o pe soția mea niciodată. Numeroase domnișoare m-au hărțuit sexual: o tânără domnișoară care a ajuns un înalt reprezentant al țării noastre, lucrează în democrație, când avea 20 de ani a venit la mine în redacție, s-a așezat cu fundul pe manuscrisele mele, îmi hărțuia manuscrisele și mi-a zis: `dle Alex Ștefănescu, dacă-mi publicați o pagină de versuri, mă culc cu dvs`. Știți ce replică i-am dat? `Bravo, domnișoară, adică să vă fac două servicii?`. Alt exemplu: o tânără ziaristă care nu demult mi-a luat un interviu, îmi zice `aveți o grădină frumoasă, îmi închipui că e foarte frumos primăvara`. Îi zic: `Și iarna e frumos când ninge. Nu vreți să veniți să facem un om de zăpadă?`. Și ea-mi zice: `Nu vreți mai bine să facem un om?`. Ultimul episod: o tânără din Brașov care scrie versuri îmi spune că mă iubește că mă vede la emisiunile de la Realitatea TV, îmi zice `vreau să vă fac un copil`. Domnișoară, vreau să-mi faceți un copil, dar pentru că sunt bătrân și ocupat, să mi-l faceți cu alt bărbat`”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel