EXCLUSIV  Chirieac: Începem cu știrea dimineții. Rectorul USAMV: Tragedie pentru familie și pentru Universitate

Președintele Senatului Universității de Agronomie din București, Alexandru Şonea, a fost găsit mort în clădirea Universității. 

"Începem această emisiune dedicată USAMV cu știrea dimineții care e pe toate canalele în acest moment. Președintele Senatului USAMV a decedat în această dimineață. Ce s-a întâmplat, domnule rector, ce s-a întâmplat?", a început analistul politic Bogdan Chirieac. 

"Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Este o tragedie pentru familie pe de-o parte și pentru întreaga comunitate din cadrul Universității de Științe Argonomice și Medicină Veterinară din București. Nu pot să fac mai multe comentarii, este o anchetă în curs. O să vedem la ce concluzii ajung cei care analizează acest caz. Condoleanțe familiei!", a declarat Rectorul Răzvan Teodorescu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Transmitem și noi condoleanțe familiei, mai ales că l-am cunoscut pe domnul profesor la una dintre activitățile de mare răsunet pe care le-am desfășurat împreună. Este o știre foarte tristă, dar respect faptul că nu vreți să faceți comentarii pentru a nu afecta durerea familiei, acest deces cu totul și cu totul neașteptat. Nu este propriu unei Universități de renume, USAMV este una dintre cele mai cunoscute și respectate Universități Agronomice din Europa", a completat Bogdan Chirieac.  

Președintele Senatului Universității de Agronomie din București, găsit mort în clădirea Universității

În incinta Universității de Agronomie din București a fost descoperit trupul neînsuflețit al președintelui Senatului Universității. Decesul suspect petrecut în Sectorul 1 al Capitalei a fost descoperit de angajații care veneau la primele ore ale dimineții la serviciu. 

Anchetatorii, procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, dar și ofițeri din cadrul Serviciului Omoruri sunt la fața locului și strâng probe pentru a stabili toate împrejurările evenimentului. Autoritățile consideră acest caz o moarte suspectă. Bărbatul s-ar fi aflat în biroul său, iar din informațiile de la polițiști și procurori obținute de Digi24, se pare că acesta s-a sinucis. Nu ar fi fost găsit un bilet de adio. 

Corpul a fost dus la Institutul Național de Medicină legală, iar acolo se va face autopsia și vor stabili legiștii care a fost cauza decesului. În prezent, clădirea Universității este împânzită de polițiști și nu se poate intra pentru a nu fi periclitate probele. 

"În această dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unităţi de învăţământ superior, situată în Sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat. La faţa locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul", a transmis marţi Poliţia Capitalei, pentru Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel