Alexandru Petrescu, în Statele Unite. Cu cine a discutat ministrul Comunicaţiilor

Alexandru Petrescu
Alexandru Petrescu

"Am avut o foarte bună întâlnire cu Eric Stewart, preşedintele Consiliului de afaceri americano-român (AMRO), un promotor al relaţiilor bilaterale comerciale dintre România şi SUA", transmite Alexandru Petrescu, ministrul Comunicaţiilor.

"Având în vedere rolul pe care îl îndeplineşte AMRO de platformă de susţinere şi promovare a intereselor româneşti atât la nivelul administraţiei de stat americane cât şi la nivelul comunităţii de business, subiecte precum: impactul implementării 5G în România asupra mediului de business, securitatea cibernetică şi elemente de legislaţie europeană care impactează evoluţia business-urilor americane în spaţiul european au ţinut agenda întâlnirii de la Washigton din această după-amiază.

Un punct relevant al discuţilor din cadrul întâlnirii l-a constituit susţinerea pe care AMRO o oferă constant României în efortul acesteia de a deveni membru OCDE în perspectiva primului moment decizional al organizaţiei de extindere. La întâlnire au participat şi reprezentanţi ai companiilor care au operaţiuni semnificative în România: L3Harris Techologies, Lockheed Martin, Raytheon şi Amgen Inc", a declarat ministrul Alexandru Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel