Alexandru Petrescu - Benjamin Netanyahu, întâlnire la Tel Aviv

Mihai Ciobanu / 27 iun 2019 / 04:44 Salveaza PDF Comentarii
Petrescu - Netanyahu
Descriere foto: Petrescu - Netanyahu

Alexandru Petrescu, ministrul Comunicaţiilor, a avut o întrevedere cu Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Statului Israel.

"M-am reîntâlnit la Tel Aviv cu Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Statului Israel - totdeauna o buna ocazie sa împărtășim din preocupările ambelor tari in domeniul securitatii cibernetice, discutand și despre soluțiile pe care, printr-o buna colaborare interstitutionala, le putem implementa pentru a preîntâmpina riscul in creștere din perspectiva atacurilor cibernetice.

Israelul este un reper privind disciplina in domeniul securitatii cibernetice, chiar și in componenta privată, unde 84% dintre companii aloca un buget dedicat soluțiilor de preîntâmpinare a incidentelor cibernetice, 63% dintre acestea neinregistrand astfel de incidente. Doar împreuna putem raspunde mai bine, mai eficient provocărilor din ce in ce mai frecvente și mai sofististicate din domeniu securitatii cibernetice!", a transmis  Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27