Alexandru Petrescu, în SUA. Discuţii cu conducerile Twitter, Microsoft şi Amazon

Mihai Ciobanu / 24 sep 2019 / 10:03 Salveaza PDF Comentarii
Alexandru Petrescu
Alexandru Petrescu

"Ţara noastră este pe harta intereselor liderilor industriei tech de vârf la nivel mondial", transmite, din Statele Unite ale Americii, Alexandru Petrescu, ministrul Comunicaţiilor. 

In marja celei de-a treia reuniuni a Conferintei Aqaba Process Tech, am discutat cu CEO-ul și fondatorul TWITTER, Jack Patrick Dorsey, cu Presedintele Microsoft, Brad Smith si cu Susan Pointer, vicepreședinte AMAZON. Toti recunosc expertiza IT-istilor romani, fiind foarte multumiti de activitatea si valoarea adaugata a birourilor din Romania ( biroul Microsoft si cel de la Iasi al Amazon), presedintele MICROSOFT raspunzand afirmativ invitatiei mele de a veni in Romania.

In seara aceasta, la sediul ONU, s-a desfasurat dialogul liderilor mondiali pe tema raspunsurilor strategice pentru combaterea terorismului, sub auspiciile Conferintei Aqaba Process Tech, o platforma in care inalti oficiali guvernamentali, liderii industriei tech la nivel mondial si ai celor mai relevante organizatii internationale dezbat modalitati diverse de identificare si combatere a amenintarilor provenite din continut extremist online.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22