Alexandru Oprea, director general RCS&RDS încetează colaborarea, după 18 ani

Directorul general al RCS&RDS și președinte al Consiliului de Administrație al aceleiași companii, Alexandru Oprea, își încetează colaborarea, după 18 ani. 

O anunță chiar RCS&RDS, într-un comunicat de presă. "Domnul Alexandru Oprea a adus o contribuție semnificativă în poziționarea companiei ca un jucător puternic pe piața de telecomunicații din Romania, dar și un important trust media format din nouă televiziuni", transmite RCS&RDS. 

Alexandru Oprea a declarat: "Sunt onorat că am putut să particip la dezvoltarea și consolidarea unei companii pe care o consider exemplară pentru mediul privat din România. Sunt sigur că în domeniul domeniul telecomunicațiilor, RCS & RDS va continua să fie un nume de referință și va rămane cel puțin la fel de competitivă. Îmi doresc totodată, ca și proiectele Digi Sport și Digi 24, precum canalele de documentare și film să își continue ascensiunea și să rămana aceleași demersuri media spre civilizație și profesionalism, așa cum au fost concepute. Îmi doresc ca și pe viitor, oricând voi auzi de RCS & RDS și de trustul Digi, să fiu mandru că am facut parte din acest proiect remarcabil".

RCS&RDS a transmis: "Compania îi mulțumește domnului Alexandru Oprea pentru contribuția acestuia la evoluția companiei și împlinirea proiectelor sale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel