Alexandru Ivan a demisionat de la conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) a luat act de demisia directorului general, Alexandru Ivan. Acesta își va exercita în continuare funcția până la numirea unui nou director de către Consiliul de Administrație, potrivit unui comunicat al companiei.

„În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcția de director general interimar”, a comunicat CNAB. Alexandru Ivan își va exercita în continuare funcția până la numirea unui nou director, care ar trebui să aibă loc în cel mult 30 de zile.

„În consecință, în conformitate cu dispozițiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoare ședință a Consiliului de Administrație, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită și în prezent atribuțiile de director general al CNAB”, se mai precizează în comunicat.

Alexandru Ivan este director general al CNAB din aprilie 2019, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel