Alexandru Cumpănașu: Stăteau în același loc la ocazie! INCREDIBIL!!!

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a scris pe Facebook că a observat femei care stăteau în același loc la ocazie după tragedia de la Caracal.

„Dragi români, am petrecut clipe groaznice și cumplit de dureroase alături de familie la Dobrosloveni. În timp ce mergeam spre casa părintească am observat alte femei care stăteau în același loc la OCAZIE după întreaga tragedie a Alexandrei... Și acum încerc să înțeleg acest lucru incredibil!!! Poate primarul pune totuși niște curse la dispoziția acestor "ținte" sigure ale infractorilor!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul său de Facebook.

„Vreau însă să vă mulțumesc tuturor celor care ați fost și sunteți alături de mine în acest demers de destructurare a unui sistem MAFIOT care a cuprins întreaga țară și căruia i-a căzut victima nepoata mea și mii de alte copile. Zilele următoare va promit că voi continuă lupta și voi scoate la lumina tot gunoiul unui stat prăbușit și cel mai important nu mă las până când Alexandra nu va fi găsită”, a precizat acesta.

În altă ordine de idei, surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, urmează să fie dus vineri la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf.

Miercuri, procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat că bărbatul va fi testat cu aparatul poligraf, Dincă dându-și consimțământul pentru acest lucru.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel