Alexandru Cumpănaşu: Sâmbătă la ora 16.00, protest în Piaţa Victoriei

Cumpănașu
Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu a anunţat că sâmbătă, la ora 16.00, va avea loc un protest în Piaţa Victoriei împotriva clanurilor din România. 

"Cred că astăzi populaţia s-a trezit. Eu mă chinui cu disperare să oprescu un protest sâmbătă, în Piaţa Victoriei. Pentru că oamenii vor spune că punem presiune pe anchetă şi eu vreau să fiu corect. Hai să aflăm adevărul. Dar eu garantez că se va face acel protest. Da, aşa am înţeles pe Facebook şi eu. Va fi un protest împotriva clanurilor şi a autorităţilor care nu-şi fac treaba.

Vă repet, mesajele mele nu au fost de încurajare. Mesajele mele au fost de 'hai să vedem, hai să aşteptăm'. Eu cred că, în ciuda avertismentelor, sâmbătă la 4 vor fi în Piaţa Victoriei. Sunt părinţi, sunt mame cărora efectiv nu am avut cum să le spun 'hai să nu'. Adică am spus, dar mi-au spus că e incalificabil ceea ce s-a întâmplat cu mama Alexandrei să fie ameninţată cu duba. Oamenii sunt atât de revoltaţi încât aceşti procurori nu vor mai fi dumnezei după acest caz", a declarat Alexandru Cumpănaşu în emisiunea "Punctul culminant", moderată de Victor Ciutacu la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel