Alexandru Cumpănaşu: Sâmbătă la ora 16.00, protest în Piaţa Victoriei

Mihai Ciobanu / 05 sep 2019 / 21:27 Salveaza PDF Comentarii
Cumpănașu
Descriere foto: Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu a anunţat că sâmbătă, la ora 16.00, va avea loc un protest în Piaţa Victoriei împotriva clanurilor din România. 

"Cred că astăzi populaţia s-a trezit. Eu mă chinui cu disperare să oprescu un protest sâmbătă, în Piaţa Victoriei. Pentru că oamenii vor spune că punem presiune pe anchetă şi eu vreau să fiu corect. Hai să aflăm adevărul. Dar eu garantez că se va face acel protest. Da, aşa am înţeles pe Facebook şi eu. Va fi un protest împotriva clanurilor şi a autorităţilor care nu-şi fac treaba.

Vă repet, mesajele mele nu au fost de încurajare. Mesajele mele au fost de 'hai să vedem, hai să aşteptăm'. Eu cred că, în ciuda avertismentelor, sâmbătă la 4 vor fi în Piaţa Victoriei. Sunt părinţi, sunt mame cărora efectiv nu am avut cum să le spun 'hai să nu'. Adică am spus, dar mi-au spus că e incalificabil ceea ce s-a întâmplat cu mama Alexandrei să fie ameninţată cu duba. Oamenii sunt atât de revoltaţi încât aceşti procurori nu vor mai fi dumnezei după acest caz", a declarat Alexandru Cumpănaşu în emisiunea "Punctul culminant", moderată de Victor Ciutacu la România TV. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23