Alexandru Cumpănașu, probleme de sănătate. Victor Ciutacu: Este extrem de grav ce i s-a întâmplat

Postul România TV a anunțat aseară că Alexandru Cumpănaşu a ajuns de urgenţă la spital. Potrivit primelor informaţii, acesta a avut probleme cardiace, suferind, posibil, un preinfarct. 

Victor Ciutacu a făcut noi precizări în această seară șa România TV după ce lui Alexandru Cumpănașu i s-a făcut rău în emisiunea sa cu o seară înainte. 

"A plecat pe picioare, nu am chemat ambulanța, dar nu arăta bine, desigur. Bănuiesc că este bine, altfel nu cred că medicii de acolo de la Floreasca i-ar fi dat drumul. Ba se simțea bine, ba se prăbușea de pereți. Ieri, când a venit arăta bine, ulterior, în 45 de minute starea lui s-a schimbat. Este extrem de grav ce i s-a întâmplat lui", a declarat Victor Ciutacu în emisiunea sa din această seară de la România TV. 

Alexandru Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână. La finalul emisiunii, Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Suspect de preinfarct, unchiul Alexandrei a fost supus unui control medical amănunţit, anunţă România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel