Alexandru Cumpănașu, primele declarații legate de DNA: La 2 zile după terminarea alegerilor, am fost audiat

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a reacționat pe Facebook, după ce duminică s-a scris în presă că ar fi fost pus sub acuzare de DNA.

Alexandru Cumpănașu ar fi fost pus sub acuzare de procurorii DNA Constanța pentru fraudă, după ce ar fi mințit că deține diplomă de studii superioare atunci când a accesat un post de expert într-un proiect european derulat de SNSPA, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

„Față de declarațiile apărute "pe surse" în presă, fac următoarele precizări:

1. Informația este prezentată incorect, deși a fost preluată masiv. Încă din campania electorală se știa despre aceste așa zise verificări. (...)

2. Nu am mințit și nu am dat NICIO declarație din care să rezulte că am studii superioare la acel moment. Nu am prezentat SNSPA nicio informație eronată sau care să nu corespundă realității. Toate diplomele și CV-ul transmise pentru angajare au fost cele reale. (...)

3. La 2 zile după terminarea alegerilor, am fost audiat de către DNA Constanța. (...) Nu am primit din partea DNA nicio informație precum cea falsă, prezentată în presă. Ultima corespondență cu DNA Constanța a avut loc chiar acum câteva zile și mi s-a comunicat că nu mai este nevoie de nimic suplimentar pentru a lămuri speța. Subiectul este ridicol și în fapt, dacă a existat vreo greșeală aceasta aparține SNSPA și rectorului acesteia”, a scris, duminică după-amiază, Alexandru Cumpănașu pe contul său de Facebook.

„Nu acuz DNA de vreun joc! Atât timp cât este o informație deja veche, iar abordarea a fost una corectă și firească în raport cu mine din partea procurorilor”, a mai transmis Alexandru Cumpănașu, adăugând ulterior: „Pentru activitatea desfășurată pe postul încadrat, mi-am îndeplinit toate atribuțiile, iar proiectul a fost considerat un succes, SNSPA recepționând și rambursând în integralitate cheltuielile”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel