Alexandru Cumpănașu, intervenție de ultimă oră la Antena 3: Dacă voi dovedi, vor plăti cu capul rău de tot

Alexandru Cumpănașu face o nouă plângere la Parchetul General. 

”O să-mi iau jumătate de normă acolo.” a afirmat Alexandru Cumpănașu, despre nouă plângere pe care o face mâine la Parchetul General. El a precizat că e ”singurul instrument pe care-l am la dispoziție.”

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că șeful de post și șeful Poliției Caracal au făcut afirmații contradictorii, citând din documente oficiale. Totodată, Alexandru Cumpănașu îi acuză pe cei de la DIICOT că lucrează ca ”procurorii staliniști”. DIICOT ar ma fi cerut noi teste ADN celor de la INML, fără ca familia să fie anunțată. 

”Voi continua, pentru că instituțiile acestea se vor da de gol, lucrurile vor ieși la suprafață, sunt multe neconcordanțe” a precizat Alexandru Cumpănașu, care a adăugat că există evidențe despre traficul de persoane. 

”Ei - DIICOT- nu aveau competență pe omor și pe răpire și ce au făcut, s-au dus ei cu propuneri către Ministerul Justiției, pentru că am aflat că propunerile n-au venit dinspre Ministerul Justiției, ci au fost făcute de procurorul de caz. Atenție cât de gravă e această situație. Dacă voi dovedi acest lucru, oamenii ăștia vor plăti cu capul rău de tot”. a susținut Cumpănașu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel