Alexandru Cumpănaşu iese la atac după anunţul lui Birchall: Cine a păcălit-o pe doamna ministru? Unde a fost problema cu cadrul legal?

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a reacţionat cu privire la modificările legislative anunţate de ministrul Justiţiei, Ana Birchall, şi afirmă că cineva minte în acest caz, dat fiind că legea reglementa deja cadrul de intervenţie în cazul Caracal. 

"#112vreausatraiesc. Nu exclud buna credinţă a Ministrului Justiţiei în realizarea noii legislaţii penale dar sunt total ÎMPOTRIVA stabilirii competenţei DIICOT acum pe situaţia de la Caracal. CĂUTAŢI-O PE ALEXANDRA, nu potriviţi legea cu scenariul potrivit! Mai exact: "Toate cazurile aflate acum în lucru rămân la structura care le cercetează...". Pe bune?

Adică dacă DIICOT nu vrea să stabilească nici o reţea nu contează, DIICOT se ocupă şi de omoruri. Pe de altă parte aşa cum a demonstrat întreaga ţară, unde a fost problema cu cadrul legal? AVEAU LEGEA CLAR SĂ INTERVINĂ. Vă pun aici paragraful care stabileşte uluitor o competenţă care să grăbească trimiterea în judecată: Art V. "Cauzele înregistrate la DIICOT, respectiv alte parchete, anterior intrării în vigoare a prezentei legi se soluţionează de către această structură specializată, respectiv de către structura de parchet competentă anterior".

PE BUNE? CINE A PĂCĂLIT-O PE DOAMNA BIRCHALL? VREUN PROCUROR DE CAZ CU SCENARIUL SCRIS DE LA ÎNCEPUTUL ANCHETEI?", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel