Alexandru Cumpănașu i-a închis telefonul lui Gabriel Diaconu, în direct. Replici despre Gheorghe Dincă

Roxana Neagu / 05 aug 2019 / 14:35 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, i-a închis telefonul, în direct, la Antena 3, medicului psihiatru Gabriel Diaconu. 

Gabriel Diaconu, medic psihiatru, a spus, la Antena 3, cu privire la Gheorghe Dincă: ”Pare contraintuitiv să respectăm drepturi ale unui presupus criminal, însă doar așa se poate menține iluzia aceasta frumoasă de stat de drept. E o diferență între noi și criminali, între noi și interlopi sau între noi și răufăcători. Diferența stă în procedură și în umanitatea tuturor celor implicați în anchetă, în a ajunge, în cele din urmă, în fața unei instanțe de judecată, încât să poată să probeze astfel de afirmații, dincolo de o îndoială rezonabilă”.

Alexandru Cumpănașu, care era în legătură telefonică a intervenit: ”Dom`ne, dar la torturat cineva? Stați dom`ne puțin! Vorbiți de parcă diferența dintre noi și el e că nu procedăm la fel. Păi individul ăsta, monstrul ăsta spune că e obosit. Ce, l-a torturat cineva? L-a schingiuit cum a făcut el cu fetele alea? N-am înțeles ce scuză penibilă poate fi asta. Până la aflarea adevărului, el este cercetat și anchetat cu toate mijloacele legale. Nu poate să-mi spună mie că este obosit și noi să dăm dovadă de umanitate și săracului monstru să-i punem, eventual, și o pernă sub cap.”

Gabriel Diaconu i-a răspuns: ”Stimate domn, am multă considerație pentru poziția dvs. Pe de altă parte am multă considerație și pentru Curtea Europeană de Justiție.”

”Bine, stimate domn, o zi bună” a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandre, după care a închis telefonul. 

Schimbul de replici a venit după ce Gheorghe Dincă i-a dus pe anchetatori la mai multe oase aruncate într-o pădure, despre care afirmă că sunt ale Luizei. Anterior, raportul INML a venit să confirme că rămășițele umane din butoiul din curtea lui Dincă aparțin Alexandrei. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26