Alexandru Cumpănaşu: Din păcate, sistemul a învins. Vinovat este mortul

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o şi incinerat-o la Caracal, a lansat noi acuzaţii la adresa anchetatorilor. Acesta a spus că sistemul a învins şi că, exact ca întotdeauna, vinovat este mortul, nu criminalul. 

"#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, SISTEMUL A INVINS: MORTUL ESTE VINOVAT şi DINCĂ E DOAR UN PSIHOPAT. Este noul consemn dinspre toate zonele: ACOPERIŢI URGENT CAZUL CARACAL. Nu există clanuri, nu există grupări de crimă organizată în Caracal, în Olt sau oriunde în România.

Tot mai multe "conserve" pensionate din poliţie, parchet şi nu numai s-au activat deodată şi ne explică cum Dincă este un biet bătrânel cu apucături sexuale, ba mai mult este promovată intens teza acestui animal prin care el nici nu a vrut să le omoare. El doar le-a lovit şi, ce sa vezi, în cazul lui Alex a încercat chiar să o resusciteze, să o salveze. Dar nu a putut şi s-a gandit că este mai bine să o ardă... OAMENI BUNI, MI-E GREAŢĂ ŞI SCÂRBĂ", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook. 

Acuze la anchetatori 

"Aflu acum că procurorul Popescu a lucrat de fapt înainte în DNA şi a instrumentat dosare în favoarea unor oameni care au deţinut şi deţin sistemul, DIICOT este pregătit să o declare decedată pe Alexandra şi astfel să oprească orice căutare a ei şi a oricărui clan de pe acolo, INML se joacă cu soarta familiilor şi face jocul sistemului pregătit să declare orice i se cere pt a stopa acest caz pt a merge mai departe pe teza bătrânului nebun care s-a enervat şi el puţin şi le-a lovit fără să vrea. MI-E SCÂRBĂ.

Dacă Popescu vorbeşte, jumătate din oamenii importanţi din România pierd tot, la fel alţi martori propuşi de mine. Mă gandesc doar ce se va întâmpla dacă acum acoperă ADEVĂRUL cu fiecare copil, cu fiecare fată a fiecărei familii din România pe viitor?

0 clanuri, 0 arestaţi, 0 STAT. Mai au puţin şi ne conving că a fost vina victimelor!", a concluzionat Alexandru Cumpănaşu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel